Skip To Content
Astra modeļi

Opel Astra

Izvēlieties savu Astra modeli

Izvēlies starp benzīna, dīzeļa un elektrisku plug-in hibrīda dzinēju jaunajai Opel Astra vai jaunajam Opel Astra Sports Tourer. Vai starp benzīna un dīzeļdzinēju labi pazīstamajam Opel Astra Sports Tourer. Kurš Tev ir piemērotākais?

Jaunā Astra

Jaunā Astra

Jaunā Opel Astra iezīmē jaunas ēras sākumu ar spilgtu dizainu un klasē vadošajām tehnoloģijām, piemēram, adaptīvajiem Intelli-Lux  LED® Matrix lukturiem, Intelli-HUD (projekcijas ekrānu) un daļēji autonomo Intelli-Drive sistēmu. Jaunie benzīna un dīzeļdzinēji iepriecina ar savu vienmērīgo darbību un efektivitāti un ir pieejami ar 6 pārnesumu manuālo vai 8 pārnesumu automātisko transmisiju. Pieskaņoti jaunākās paaudzes pilnībā digitālajam Opel Pure Panel®, salons aprīkots ar  vismodernāko informācijas un izklaides sistēmu, lai sniegtu nevainojamu savienojamību.

 

  • Ārējie izmēri: kopējais garums 4374 mm, augstums 1441–1470 mm, platums 2062 mm

 

  • Bagāžas/kravas telpas tilpums: 422–1339 l

 

  • Maks. piekabes masa ar bremzēm/bez bremzēm: 1250–1400 (12% slīpumā)/660-680 kg
 
Uzzināt vairāk
Jaunā Astra elektriskais plug-in hibrīds

Astra hibrīds iezīmē jaunu ēru arī ar tā dzinēju: plug-in hibrīda tehnoloģija sniedz bezkompromisa veiktspēju un efektivitāti. No ārpuses tam ir spilgts dizains ar ikonisko Opel Vizor, kas slēpj sensorus un kameras, kas tiek izmantotas vismodernākajās vadītāja palīgsistēmās. Iekšpusē, piemēram, iepriecinās nākamās paaudzes pilnībā digitālais Pure Panel® ar platekrāniem un intuitīvu saskarni. Ergonomiskie aktīvie sēdekļi1 nodrošinās relaksētu braucienu pat tālākos ceļojumos. 

1 Pieejams kā papildaprīkojums vai augstākos aprīkojuma līmeņos.

 

  • Ārējie izmēri: kopējais garums 4374 mm, augstums 1441–1470 mm, platums 2062 mm
 
  • Bagāžas/kravas telpas tilpums: 422–1339 l
 
  • Maks. piekabes masa ar bremzēm/bez bremzēm: 1450 (12% slīpumā)/750 kg
 
Uzzināt vairāk
Jaunā Astra GSe

Tas ir daudz kas vairāk par uzlabojumu

Jaunā Astra GSe ir aprīkota ar dinamisku, bet zemas emisijas 225 ZS plug-in hibrīda spēka piedziņu, kas papildināta ar virkni precīzi noregulētu sporta uzlabojumu, sākot ar stingrāku šasiju un beidzot ar augstas veiktspējas sēdekļiem, kas nodrošina nākamā līmeņa Astra vadīšanas pieredzi.   

 

Jauda

1.6 turbo dzinēju papildina 81.2 kW elektriskais motors bezkompromisu elektriskai braukšanai.

 

Drosmīgs un tīrs

Piedzīvojiet neviltotu aizrautību kustībā ar nākamās paaudzes drosmīgo un tīro dizainu

 
Uzzināt vairāk
Jaunā Opel Astra Sports Tourer GSe

Izmēram ir nozīme

Paceliet savu braucienu jaunā līmenī. Jaunais Opel Astra Sports Tourer GSe apvieno hibrīda jaudu, spilgtu dizainu un paplašinātu bagāžas nodalījumu, lai ar stilu pārvietotu visu, kas Jums nepieciešams.

 

Sporta šasija

Astra Sports Tourer GSe attaisno savu nosaukumu ar stingrāku sporta šasiju ar uzlabotiem amortizatoriem, kas izmanto frekvences selektīvās slāpēšanas (FSD) tehnoloģiju, precīzi kalibrētu stūrēšanu un dzinēja skaņas pielāgošanu Sport režīmā.

 

Daudzpusība

Ātrāka, ietilpīgāka un gudrāka. Plašo 1553 litru ietilpību uzlabo inovatīvā Intell-Space sistēma.

 
Uzzināt vairāk
Jaunais Astra Sports Tourer

Vēlies lielāku plašumu? Jaunais Astra Sports Tourer universālis dod Tev vairāk vietas ar 608 litru bagāžas nodalījumu (paplašināms līdz pat 1634 litriem ar nolocītiem sēdekļiem), kā arī inovatīvus uzglabāšanas risinājumus, lai palīdzētu izmantot salonu gudri un kārtīgi. Izbaudi Astra spilgto un dinamisko braukšanas raksturu, tagad ar visu Tev nepieciešamo daudzpusību.

 

  • Ārējie izmēri: kopējais garums 4642 mm, augstums 1442–1480 mm, platums 2062 mm

 

  • Bagāžas/kravas telpas tilpums: 597–1634 l

 

  • Maks. piekabes masa ar bremzēm/bez bremzēm: 1200–1500 kg (12% slīpumā)/680–740 kg
 
Uzzināt vairāk
Jaunais Astra Sports Tourer plug-in hibrīds

Vairs nav jāizvēlas starp veiklo un ietilpīgo, lielāku vai gudrāku. Jaunais Astra Sports Tourer Plug-in hibrīds sevī apvieno labāko no abiem, bez kompromisiem. Progresīvie piedziņas bloki Tev sniedz visus ieguvumus kā no pierādītām, tā inovatīvām piedziņas tehnoloģijām. Salonā ir tik vietas, cik vien Tev vajadzīgs, kā arī Advancētās vadītāja palīdzības sistēmas un radikālais Pure Panel® displejs.

 

  • Ārējie izmēri: kopējais garums 4642 mm, augstums 1443–1481 mm, platums 2062 mm
 
  • Bagāžas/kravas telpas tilpums: 516–1553 l
 
  • Maks. piekabes masa ar bremzēm/bez bremzēm: 1400 kg (12% slīpumā)/750 kg
 
Uzzināt vairāk

Vēlaties zināt vairāk?

Vienmēr labi inormēts

Jaunais Opel Astra ir efektivtātes paraugs. Vai tas būtu privātais vai uzņēmuma auto, jūsu rīcībā ir tā jaudīgās tehnoloģijas un komforts. Mēs palīdzēsim jums veikt pirkumu, un mūsu eksperti sniegs jums padomu par visiem finansēšanas, līzinga un pakalpojumu aspektiem.