PRIVĀTUMA UN SĪKDATŅU POLITIKA.

Saturs

  1. Apstrādāto datu veidi / Saites uz citām tīmekļa vietnēm
  2. Informācija par personas datu apstrādi
  3. Sīkdatņu izmantošana
  4. Tīmekļa bāksignāli un pikseļi
  5. Izsekošana un analīze
  6. Pārorientēšana
  7. Mūsu izmantotās sīkdatnes
  8. Sīkdatņu un līdzīgu tehnoloģiju iespējošana un atspējošana
  9. Mijiedarbība ar sociālajiem tīkliem
  10. Jūsu tiesības
  11. Privātuma politikas izmaiņas
  12. Saziņa ar mums

 

Šīs tīmekļa vietnes darbību nodrošina LänsiAuto Drive Oy (“Opel”) kā pārzinis; hostingu nodrošina mūsu IT pakalpojumu sniedzējs General Motors Holdings LLC (Mičigana, ASV). Visas pārējās mikrovietnes, kuru darbību nodrošina LänsiAuto Drive Oy, tiek uzturētas Eiropā, kur to nodrošina mūsu IT pakalpojumu sniedzējs MRM (Frankfurt am Main, Vācija). LänsiAuto Drive Oy juridiskā adrese ir: Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomi.

 

Pirms tīmekļa vietnes izmantošanas lūdzam rūpīgi izlasīt šo politiku, jo tajā ir aprakstīts, kā mēs apstrādājam personas datus un izmantojam sīkdatnes. Izmantojot šo tīmekļa vietni, jūs apliecināt, ka piekrītat šai politikai.

 

 

Pirms tīmekļa vietnes izmantošanas lūdzam rūpīgi izlasīt šo politiku, jo tajā ir aprakstīts, kā mēs apstrādājam personas datus un izmantojam sīkdatnes. Izmantojot šo tīmekļa vietni, jūs apliecināt, ka piekrītat šai politikai.

 

1. Apstrādāto datu veidi / Saites uz citām tīmekļa vietnēm

Opel rūp jūsu privātums. Mēs šajā tīmekļa vietnē ievācam un apstrādājam dažāda veida personas datus. To vidū ir:

 

  • informācija, ko jūs sniedzat mums reģistrācijas laikā, pieprasot un izmantojot mūsu pakalpojumus un tīmekļa vietni, piemēram, vārds, adrese, e-pasta adrese, kā arī jūsu kā lietotāja augšupielādētie attēlu faili;
  • informācija, kas mums ir nepieciešama, kad ziņojat par problēmu mūsu tīmekļa vietnē;
  • informācija, kas tiek ievākta ar sīkdatnēm;

 

Sīkāku informāciju skatīt 2. sadaļā.

 

Šajā tīmekļa vietnē var būt iekļautas saites arī uz citām Opel tīmekļa vietnēm vai Opel partneru tīmekļa vietnēm, pilnvarotajām remontdarbnīcām un citiem saistītiem uzņēmumiem vai sociālajiem tīkliem. Noklikšķinot uz Opel vai trešās personas tīmekļa vietnes saites, atcerieties, ka šīm tīmekļa vietnēm ir katrai sava privātuma politika. Apmeklējot šīs tīmekļa vietnes, izlasiet to privātuma politikas nostādnes.

 

Šajā tīmekļa vietnē ir arī iFrame tagi ar saturu no citām Opel tīmekļa vietnēm vai trešo personu tīmekļa vietnēm. Opel neatbild par trešo personu iFrame tagos iekļauto saturu. Tajos iekļautā informācija ir tikai attiecīgo tīmekļa vietņu īpašnieku atbildība. Opel nekontrolē un neuzņemas atbildību par neatkarīgu tīmekļa vietņu saturu un šo papildu saturu piedāvā apmeklētāju ērtībai. Tādējādi, apmeklējot lapu ar šādu saturu, jums var tikt piedāvātas šo trešo personu tīmekļa vietņu sīkdatnes. Opel nekontrolē šo sīkdatņu izplatīšanu. Lai iegūtu plašāku informāciju, izlasiet attiecīgās trešās personas privātuma politiku.

Ņemiet vērā, ka Opel nevar uzņemties nekāda veida atbildību par trešo personu tīmekļa vietnēm.

2. Informācija par personas datu apstrādi

Jūsu personas dati tiks apstrādāti, lai administrētu un izpildītu jūsu pieprasījumus un - kad nepieciešams - lai mēs un Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Vācija) kā pārziņi veiktu individualizētu mārketinga un tirgus pētījumu:

Datu apstrāde notiek, pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas (GDPR) 6. panta (1) punkta a) apakšpunktu, ja attiecīgi sniedzat savu piekrišanu un/vai - tiešsaistes pieprasījumu gadījumā - pamatojoties uz GDPR 6. panta (1) punkta b) apakšpunktu.

Mēs kā pārziņi apstrādājam jūsu personas datus šādi:

 

Dati (obligāti norādāmie dati ir apzīmēti ar *) & Mērķis(i)

 

Identifikācija un kontaktinformācija:

  • Kontaktinformācija: Dzimums, vārds*, uzvārds*, iela*, pasta indekss, pilsēta, tālruņa numurs, e-pasta adrese*
    • Lai izpildītu jūsu pieprasījumu(s) – testa brauciena pieprasījums, cenas piedāvājuma pieprasījums, servisa pieprasījums, jaunumu lapas pieprasījumi, vispārīgi pieprasījumi.

 

Atkarībā no jūsu pieprasījuma veida papildu datu elementi var būt jānorāda obligāti:

  • Attiecīgais modelis: modelis, virsbūves veids, apdares līmenis, motors
    • Izpildiet savu testa brauciena pieprasījumu un pieprasiet cenas piedāvājumu
  • Faktiskā informācija par automobili: Automobiļa identifikācijas numurs (VIN), reģistrācijas numurs faktiskās automobiļa modelis, faktiskā automobiļa degvielas veids, pirmās reģistrācijas datums, odometra rādījums, automobiļa nodošanas datums/laiks, izņemšanas datums/laiks, servisa veids*, maiņas automobilis, vēlamā saziņas metode
    • Izpildiet savu servisa pieprasījumu
  • Individuāli komentāri, pieprasījuma veids*
    • Izpildiet savu servisa pieprasījumu vai vispārīgu pieprasījumu
  • Informācija par finansējumu: finansējuma izpildlaiks / datums, priekšapmaksa, atlikusī kredītapdrošināšana
    • Izpildiet savu lietota automobiļa cenas piedāvājuma pieprasījumu
  • Izvēlētais Opel partneris
    • Izpildiet savu testa brauciena pieprasījumu, pieprasiet cenas piedāvājumu (jaunam un lietotam automobilim) vai servisa pieprasījumu

 

Biznesa klientu dati

  • Autoparka lielums, struktūra (pasažieru automobilis vai komerctransports), atbildība (lietotājs vai persona, kura izvēlas), informācija, vai Opel automobilis jau ir izmantots autoparkā
    • Izpildiet savu vispārīgo pieprasījumu saistībā ar klientu pakalpojumiem, finansēšanas pakalpojumiem, Opel produktiem un ar uzņēmumu saistītajiem tematiem

 

Mārketinga iespēja pie datiem - ja attiecas -

  • Vārds*, uzvārds*, e-pasta adrese*, tālruņa numurs un saistītā jūsu sniegtā informācija (kā daļa no jūsu pieprasījumiem vai saistībā ar tiem – skatīt informāciju sadaļā 1.a - e)
    • Klientu serviss: piemēram, uzaicinājumi uz pasākumiem, informācija par (tehniskiem) atjauninājumiem saistībā ar mana automobiļa/mani interesējoša automobiļa vai jebkura automobiļa servisa darbiem, paziņojums par apkopes / pārbaudes / servisa darbu termiņiem vai palīdzība tehnisku problēmu gadījumā.
    • Klientu informācija: kontakti, piemēram, saziņai par jauniem un lietotiem automobiļiem, finanšu un līzinga piedāvājumiem, dīleru servisa, pārbaudes un darbnīcu piedāvājumiem vai kvalitātes uzlabošanas pasākumiem attiecībā uz manu automobili.
    • Reklāma: individuālas vai personalizētas piedāvājumu, produktu un pakalpojumu reklāmas.
    • Klientu apmierinātības pētījumi: saziņa pēc pirkuma veikšanas / servisa pakalpojumu sniegšanas, piemēram, par apmierinātību ar manu automobili vai sniegtajiem pakalpojumiem.

 

Informācija, kas tiek ievākta ar sīkdatnēm

Sīkāku informāciju, lūdzu, skatīt 7. sadaļā

 

Iepriekš 1.-4. sadaļā ar * apzīmētie datu elementi ir jānorāda obligāti un nepieciešami jūsu pieprasījuma izpildei. Tādēļ jums tie jānorāda obligāti. Ja dati netiek sniegti, mēs nevarēsim izpildīt jūsu pieprasījumu.

Balstoties uz jūsu rīcību, apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, varētu tikt attēlots uznirstošais logs, piedāvājot testa braucienu vai vaučeru jūs interesējošam modelim. Sīkāku informāciju par sīkdatnēm, lūdzu, skatīt 7. sadaļā.

 

Jūsu personas dati, kas norādīti 1.sadaļā, tiks uzglabāti trīs gadus no brīža, kad beigušās jūsu līgumsaistības ar Opel. Jūsu personas dati, kas norādīti 3.sadaļā, tiks uzglabāti tur minētajiem nolūkiem trīs gadus pēc pēdējās saziņas ar Opel.

 

Saņēmēji

Jūsu dati turpmāk norādītajos nolūkos tiks nodoti šādiem saņēmējiem:

 

Dati / Mērķis(i) / Saņēmējs(i)

Identifikācija un kontaktinformācija

 

  • attiecībā uz: Informācija par interesējošo modeli, Informācija par faktisko automobili, Individuāli komentāri, Finansēšanas informācija, Izvēlētais Opel partneris
    • Lai izpildītu klienta/paredzamos pieprasījumus, klientu apkalpošanas, Klientu informācijas, Reklāmas, Klientu apmierinātības pētījumus.
      • Mēs un Opel Automobile GmbH nododam jūsu personas datus iesaistītajiem to apstrādātājiem (IT pakalpojumu sniedzēji, tirgus izpētes un mārketinga pakalpojumi), lai atvieglotu minēto mērķu administrēšanu.Konkrēti jūsu personas datus mēs nododam šādiem pakalpojumu sniedzējiem:

MRM McCann GmbH
Großer Hasenpfad 44
60598 Frankfurt

 

Biznesa klientu dati

  • Lai izpildītu klienta/paredzamos pieprasījumus, klientu apkalpošanas, Klientu informācijas, Reklāmas, Klientu apmierinātības pētījumus.

Conteam Below GmbH
Am Brand 41
55116 Mainz

 

Mārketinga iespēja pie Datiem - ja attiecas.

  • Lai izpildītu klienta/paredzamos pieprasījumus, klientu apkalpošanas, Klientu informācijas, Reklāmas, Klientu apmierinātības pētījumus
  • Ja nepieciešams, mēs jūsu personas datus nododam attiecīgajam, jūsu izvēlētajam Opel partnerim. Mēs nododam jūsu personas datus arī attiecīgajam IT pakalpojumu sniedzējam (GM Holdings LLC, Mičigana, ASV), kas atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEA), proti, valstī ar neatbilstīgu datu aizsardzības līmeni. Eiropas Komisijas lēmuma par aizsardzības līmeņa pietiekamību nav, bet spēkā ir atbilstoši aizsardzības pasākumi, kas šajā gadījumā ir attiecīgās ES līguma standartklauzulas. Lai saņemtu kopiju, nosūtiet e-pastu uz asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi.

 

Iesaistītie datu apstrādātāji:

 

  • Klienditugi (Tondi 51, Tallinn, Estonia)
  • Telenordi (Piliakalnio g. 7, LT-06229 Vilnius, Lithuania)
  • Kantar Emor (A. H. Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Estonia)
  • AMIT Baltics SIA (Ernestines iela 24, LV-1046, Riga, Latvia)
  • AMIT Estonia OÜ (Mõisa 4, 13522, Tallinn, Estonia)

3. Sīkdatņu izmantošana

Šajā tīmekļa vietnē, e-pasta ziņojumos, tiešsaistes pakalpojumos, reklāmās un interaktīvajās lietotnēs tiek izmantotas sīkdatnes, lai uzlabotu mūsu pakalpojumus.

 

  • Kas ir sīkdatne?

 

Sīkdatne ir neliels fails, kas parasti sastāv no burtiem un cipariem, ko mēs caur mūsu tīmekļa serveri nosūtām uz pārlūkprogrammas sīkdatņu failu, kas glabājas jūsu datora cietajā diskā. Galvenais sīkdatnes mērķis ir ļaut mūsu tīmekļa serverim piedāvāt lietotājam pielāgotas tīmekļa lapas, kas padara Opel tīmekļa vietnes apmeklējumu personiskāku un ļauj labāk reaģēt uz lietotāja individuālajām vajadzībām.

 

Dažas sīkdatnes ir nepieciešamas normālai šīs tīmekļa vietnes darbībai un tiek automātiski iespējotas, kad lietotājs to apmeklē. Dažas sīkdatnes ļauj mums piedāvāt lietotājiem pakalpojumus un funkcijas, kas vislabāk atbilst viņu vajadzībām, un pielāgot mūsu servisu, lai nodrošinātu vienkāršu un ātru tīmekļa vietnes darbību.

 

  • Kādas sīkdatnes izmanto šī tīmekļa vietne?

 

LänsiAuto Drive Oy šajā tīmekļa vietnē var izmantot trīs sīkdatņu veidus:

 

Sīkdatnes tiek iedalītas šādi:

 

  • pamata sīkdatnes,
  • analītiskās sīkdatnes
  • pastāvīgās sīkdatnes

 

Pamata sīkdatnes ļauj lietotājiem pārskatīt tīmekļa vietni un izmantot tās funkcijas. Bez šīm sīkdatnēm nav iespējams nodrošināt pieprasītos pakalpojumus, piemēram, automobiļa konfiguratoru, dīleru meklētāja funkciju vai pieprasījuma formas.

 

Mēs izmantojam pamata sīkdatnes, lai:

 

  • nodrošinātu, ka tīmekļa vietne un tās funkcijas darbojas pareizi un
  • ļautu jums saglabāt konfiguratorā izveidoto autobili,
  • ļautu jums izplānot maršrutu līdz tuvākajam dīlerim dīleru meklētājā.

Analītiskās sīkdatnes

 

Analītiskās sīkdatnes ievāc informāciju par to, kā lietotāji izmanto mūsu tīmekļa vietni. Tās palīdz mums uzlabot mūsu tīmekļa vietnes funkcionalitāti, redzēt, kuras sadaļas visvairāk interesē mūsu klientiem, un uzzināt vairāk par mūsu reklāmas kampaņu efektivitāti. Tas viss palīdz mums piedāvāt mūsu tīmekļa vietnes lietotājiem pakalpojumus un funkcijas, kas visvairāk atbilst viņu vajadzībām.

 

Mēs izmantojam analītiskās sīkdatnes, lai:

 

  • izveidotu statistiku par mūsu tīmekļa vietnes lietošanu,
  • redzētu, cik efektīvas ir mūsu reklāmas kampaņas un
  • pārskatītu ar personām nesaistītas lietotāju darbības un tādējādi uzlabotu mūsu tīmekļa vietni.

 

Dažas analītiskās sīkdatnes nodrošina pilnvarotas trešās personas, taču mēs neatļaujam izmantot sīkdatnes nolūkos, kas neatbilst iepriekš aprakstītajiem.

 

Tā sauktās "pastāvīgās sīkdatnes" tiek uzglabātas lietotāja datorā vai ierīcē pārlūkprogrammas lietošanas sesiju starplaikos. Tās tiek izmantotas, lai saglabātu iestatījumus vai preferences un nākamajā apmeklējuma reizē uzlabotu tīmekļa vietnes lietošanu. Dažas sīkdatnes nodrošina pilnvarotas trešās personas.

 

Mēs izmantojam pastāvīgās sīkdatnes, lai:

 

  • nodrošinātu piedāvājumus, kas, mūsuprāt, varētu interesēt mūsu tīmekļa vietnes lietotājus,
  • sniegtu mūsu mediju un reklāmas partneriem informāciju par jūsu apmeklējumu, lai viņi varētu piedāvāt jums pielāgotas reklāmas,
  • dalītos informācijā ar partneriem, kuri piedāvā pakalpojumus mūsu tīmekļa vietnē. Šī informācija tiek nodota tālāk tikai pakalpojuma, produkta vai funkcijas nodrošināšanas nolūkā (piemēram, krāsas izvēles funkcija konfiguratorā) un nekādu citu iemeslu dēļ.

 

Dažas pastāvīgās sīkdatnes nodrošina pilnvarotas trešās personas, taču mēs neatļaujam izmantot sīkdatnes nolūkos, kas neatbilst iepriekš aprakstītajiem.

4. Tīmekļa bāksignāli un pikseļi

Šajā tīmekļa vietnē ir iekļauti tīmekļa bāksignāli (saukti arī par pikseļu tagiem). Tīmekļa bāksignāls bieži vien ir caurspīdīgs grafiskais attēls, kura izmērs parasti nepārsniedz 1x1 pikseli un kas tiek ievietots tīmekļa vietnē vai e-pasta vēstulē ar mērķi uzraudzīt tīmekļa vietnes apmeklētāja vai e-pasta vēstules sūtītāja darbību tiešsaistē. Tīmekļa bāksignāli tiek izmantoti trešo personu sistēmās (šajā tīmekļa vietnē "Adobe Analytics" sistēmās), lai uzraudzītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētāju aktivitāti. Tas ļauj noskaidrot, kāds dators, kad un no kurienes (valsts/pilsētas līmenī) ir piekļuvis konkrētai tīmekļa vietnei.

5. Izsekošana un analīze

Nepārtrauktai mārketinga komunikācijas uzlabošanai Opel izmanto Adobe Inc. analītikas programmatūru "Adobe Analytics". Tā ļauj izsekot tiešsaistes darbību laiku, atrašanās vietu un šīs tīmekļa vietnes izmantošanu. Šī informācija tiek ievākta ar izsekošanas pikseļiem un/vai sīkdatnēm. Ar izsekošanas pikseļiem un/vai sīkdatnēm iegūtā informācija ir anonīma un netiek sasaistīta ar personas datiem. Visa analīzei nepieciešamā informācija tiek glabāta Adobe Systems Incorporated serveros Londonā, Apvienotajā Karalistē. Opel nenodod šo informāciju trešajām personām izmantošanai to interesēs. Ja nepiekrītat analīzei, jūs varat atteikties no tās šeit: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

6. Pārorientēšana

Ar pārorientēšanas mārketinga sīkdatnēm mēs varam padarīt mūsu piedāvājumus saistošākus mūsu tīmekļa vietnes lietotājiem. Pārorientēšanas mārketinga sīkdatnes pārlūkprogrammas sesijas laikā tiek glabātas interneta lietotāja datorā vai ierīcē. Tās ļauj reklamēt Opel produktus partneru un sociālo tīklu tīmekļa vietnēs tiem lietotājiem, kuri izrādījuši interesi par Opel produktiem.

 

Šīs reklāmas tiek izvietotas pilnīgi anonīmi, balstoties uz sīkdatņu tehnoloģiju. Tās ietvaros netiek saglabāti personas dati (piemēram, IP adrese u. tml.) un ar personas datiem netiek sasaistīti lietotāju profili.

Turklāt ar lietotāju nesaistīti dati par jums netiks nodoti nevienam partnerim vai sociālajam tīklam. Arī reklāma ir pilnībā anonīma.

 

Jums ir iespēja jebkurā brīdī atspējot pārorientēšanas mārketinga sīkdatnes, noklikšķinot uz šīs saites: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Mūsu izmantotās sīkdatnes

Šajā sadaļā mēs izklāstīsim, kādas sīkdatnes tiek izmantotas mūsu tīmekļa vietnē. Ja nepiekrītat atsevišķu sīkdatņu izvietošanai, jūs varat atspējot attiecīgo sīkdatni, noklikšķinot uz tās nosaukuma. Ja uz atsevišķu sīkdatņu atspējošanu nav tiešu saišu, jūs varat ierobežot sīkdatņu izmantošanu jūsu pārlūkprogrammas iestatījumos, sk. 8. punktu.

 

7.1 Darbvirsmas tīmekļa vietnes sīkdatnes

 

Sīkdatnes: Facebook Pixel

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sīkdatnes uzkrāj anonīmu informāciju par lapām, kuras ir apmeklējuši lietotāji, kā arī, kuras reklāmas tika skatītas un ar kurām tika veikta mijiedarbība.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://www.facebook.com/policy.php; https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

Sīkdatnes: Bing

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Izmantotās sīkdatnes tiek saglabā informāciju par jūsu apmeklētajām lapām mūsu interneta vietnē un reklāmas kampaņām, ko esat apskatījis vai uz kurām esat noklikšķinājis.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums atbilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījis un uz kā esat klikšķinājis, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis.

Pakalpojuma nodrošinātājs: Microsoft https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

 

Sīkdatnes: Twitter

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Izmantotās sīkdatnes saglabā informāciju par jūsu apmeklētajām lapām mūsu interneta vietnē un reklāmas kampaņām, ko esat apskatījis vai uz kurām esat noklikšķinājis.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: Twitter https://twitter.com/en/privacy

 

Sīkdatnes: Google AdWords

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sīkdatnes uzkrāj anonīmu informāciju par lapām, kuras ir apmeklējuši lietotāji, kā arī, kuras reklāmas tika skatītas un ar kurām tika veikta mijiedarbība.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://www.google.com/policies/privacy

 

Sīkdatnes: Google DoubleClick

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sīkdatnes uzkrāj anonīmu informāciju par lapām, kuras ir apmeklējuši lietotāji, kā arī, kuras reklāmas tika skatītas un ar kurām tika veikta mijiedarbība.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://www.google.com/policies/privacy

 

Sīkdatnes: Google Doubleclick Floodlight Tags

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sīkdatnes uzkrāj anonīmu informāciju par lapām, kuras ir apmeklējuši lietotāji, kā arī, kuras reklāmas tika skatītas un ar kurām tika veikta mijiedarbība.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://www.google.com/policies/privacy

 

Sīkdatnes: Google Tag Manager

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sīkdatnes uzkrāj anonīmu informāciju par lapām, kuras ir apmeklējuši lietotāji, kā arī, kuras reklāmas tika skatītas un ar kurām tika veikta mijiedarbība.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://www.google.com/policies/privacy

 

Sīkdatnes: LinkedIn

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Izmantotās sīkdatnes saglabā informāciju par jūsu apmeklētajām lapām mūsu interneta vietnē un reklāmas kampaņām, ko esat apskatījis vai uz kurām esat noklikšķinājis.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: Linkedin https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

Sīkdatnes: Signal

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sīkdatnes uzkrāj anonīmu informāciju par lapām, kuras ir apmeklējuši lietotāji, kā arī, kuras reklāmas tika skatītas un ar kurām tika veikta mijiedarbība.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums abilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījuši un uz kā esat klikšķinājuši, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis:

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://www.signal.co/privacy-policy/; https://privacy.signal.co/opt-out.html

 

Sīkdatnes: Adobe Analytics

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Izmantotās sīkdatnes saglabā informāciju par jūsu apmeklētajām lapām mūsu interneta vietnē un reklāmas kampaņām, ko esat apskatījis var uz kurām esat noklikšķinājis.

Mērķis(i): Šīs tiešsaistes reklāmu izsekošanas sīkdatnes parādīs jums atbilstošas tiešsaistes reklāmas, pamatojoties uz to, ko jūs esat apskatījis un uz kā esat klikšķinājis, kā arī kādas mūsu tīmekļa vietnes lapas esat apmeklējis

Pakalpojuma nodrošinātājs: Adobe Analytics https://www.adobe.com/lv/privacy.html

 

Sīkdatnes: Iperceptions

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Izmantotās sīkdatnes saglabā tikai informāciju par vietnes apmeklējumiem un vietnē pavadīto laiku, lai nodrošinātu vietnes optimizāciju, labāku funkcionalitāti un ērtumu lietotājam.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai izpētītu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu optimizācijas nolūkos.

Pakalpojuma nodrošinātājs: Iperceptions https://www.iperceptions.com/en/legal/privacy-policy

 

Sīkdatnes: ipe_s Iperceptions

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šī sīkdatne ir saistīta ar Iperception 'nodomu noteikšanas' programmatūru, kas ļauj veikt dinamiskas izmaiņas klienta ērtību uzlabošanai, pamatojoties uz noteikto nodomu.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai izpētītu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu optimizācijas nolūkos.

Pakalpojuma nodrošinātājs: iPerceptions https://www.iperceptions.com/en/legal/cookies

 

 

 

 

Sīkdatnes: nm_carusseldwt_opel_lv

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sesijas ID

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai izpētītu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu optimizācijas nolūkos.

Pakalpojuma nodrošinātājs: Carussel

 

Sīkdatnes: YouTube

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Ar šo sīkdatņu palīdzību tiek ievākta informācija tikai par skatītajiem video materiāliem un atskaņotāja fiksēto skatījumu skaitu.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas video materiāla atskaņošanai un ievietošanai mūsu mājas lapā.

Pakalpojuma nodrošinātājs: YouTube https://www.youtube.com/intl/enGB/yt/about/policies/#community-guidelines

 

7.2 Mobilās tīmekļa vietnes sīkdatnes

 

Sīkdatnes: Netmining nmfirstparty

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Tiem, kuri nepieņem trešo personu sīkdatnes, saglabā unikālu katra apmeklētāja identifikatoru. Šīs sīkdatnes apkopo tikai informāciju noteiktiem lietotājiem, kuri piedalās mūsu kuponu izplatīšanas programmā

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai izpētītu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu, lai attēlotu kuponu programmas atbilstoši noteiktām lietošanas tendencēm.

Pakalpojuma nodrošinātājs: IgnitionOne https://www.ignitionone.com/privacy-policy/

 

Sīkdatnes: eDX / Sophus3 - s_ev66

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šīs sīkdatnes saglabā tikai informāciju par vietnes apmeklējumiem un vietnē pavadīto laiku, lai nodrošinātu vietnes optimizāciju, labāku funkcionalitāti un ērtumu lietotājam.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saskaitītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus un noskaidrotu, kā tīmekļa vietne tiek izmantota.

Pakalpojuma nodrošinātājs: eDX / Sophus3 http://www.sophus3.com/data-protection-policy/

 

 

Sīkdatnes: s_fid Adobe Analytics

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šī sīkdatne tiek izmantota, lai noteiktu unikālo apmeklētāju, ja trešo personu noteikto sīkdatņu izmantošanas ierobežojumu dēļ nav pieejama standarta s_vi sīkdatne. Netiek izmantota tādām funkcijām, kurām izmanto pirmās personas sīkdatnes.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saskaitītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus un noskaidrotu, kā tīmekļa vietne tiek izmantota.

Pakalpojuma nodrošinātājs: Adobe Analytics https://www.adobe.com/lv/privacy.html

 

 

Sīkdatnes: s_nr1, s_nr2 Adobe Site Catalys

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šīs sīkdatnes ievāc informāciju par apmeklētāju plūsmu mūsu vietnes tīmekļa vietnēs.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saskaitītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus un noskaidrotu, kā tīmekļa vietne tiek izmantota.

Pakalpojuma nodrošinātājs: Adobe Site Catalys https://www.adobe.com/lv/privacy.html

 

 

Sīkdatnes: s_cc Adobe Analytics

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šīs sīkdatnes ievāc informāciju par iespēju piekrist sīkdatņu izmantošanai tīmekļa pārlūkā.

Mērķis(i): Šī sīkdatne liecina, ka jūsu pārlūkprogrammā ir iespējotas sīkdatnes.

Pakalpojuma nodrošinātājs:  Adobe Analytics https://www.adobe.com/lv/privacy.html

 

 

Sīkdatnes: s_ppv Adobe Site Catalys

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šīs sīkdatnes ievāc informāciju par apmeklētāju plūsmu mūsu vietnes tīmekļa vietnēs.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saskaitītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus un noskaidrotu, kā tīmekļa vietne tiek izmantota.

Pakalpojuma nodrošinātājs:  Adobe Site Catalyst https://www.adobe.com/lv/privacy.html

 

 

Sīkdatnes: s_sq Adobe Analytics

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Šo sīkdatni iestata un nolasa ar JavaScript kodu, lai noteiktu, vai ir aktivizētas sīkdatnes.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saskaitītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus un noskaidrotu, kā tīmekļa vietne tiek izmantota.

Pakalpojuma nodrošinātājs: Adobe Analytics https://www.adobe.com/lv/privacy.html

 

 

Sīkdatnes: _pk_id, _pk_ref, _pk_ses (Matamo)

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Apmeklētāju izsekošanai Matomo (Piwik) pēc noklusējuma izmanto jūsu tīmekļa vietnes domēnā iestatītās pirmās personas sīkdatnes. Matomo radītās sīkdatnes sākas ar: _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses. Kad izmantojat apmeklējumu intensitātes karti un sesijas reģistrācijas spraudni.

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saskaitītu mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus un noskaidrotu, kā tīmekļa vietne tiek izmantota.

Pakalpojuma nodrošinātājs: https://matomo.org/faq/general/faq_146/

 

 

Sīkdatnes: nm_carusseldwt_opel_lv

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Sesijas ID

Mērķis(i): Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai izpētītu mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu optimizācijas nolūkos.:

Pakalpojuma nodrošinātājs: Carussel

 

Sīkdatnes: fitdetection

Ar sīkdatņu palīdzību ievāktie dati: Padara servera programmatūrai pieejamu tehnisko informāciju par lietotāja tīmekļa pārlūku, piemēram, skatlauka platumu un augstumu.

Mērķis(i): Šī sīkdatne tiek izmantota, lai ievāktu informāciju, kas ir svarīga mobilajai vietnei izmantotās programmatūras FIT apstrādei. (https://developer.sevenval.com/docs/)

Pakalpojuma nodrošinātājs: Sevenval Technologies GmbH

 

 8. Sīkdatņu un līdzīgu tehnoloģiju iespējošana un atspējošana

Jūsu datora interneta pārlūkprogrammas palīdzības izvēlnē ir izskaidrots:

 

  • kā liegt jaunu sīkdatņu apstiprināšanu pārlūkprogrammā,
  • kā iestatīt pārlūkprogrammu, lai tā attēlotu ziņojumu, kad tiek saņemta jauna sīkdatne,
  • kā pilnībā atspējot sīkdatnes.

 

Ja ir atspējotas sīkdatnes, ir atspējota arī liela daļa opel.lv satura, piemēram, dīleru meklētājs un konfigurators, turklāt individuālie piedāvājumi var būt neprecīzi. Lai to novērstu, mēs iesakām iespējot sīkdatnes.

 

Ja vēlaties uzzināt par tām vairāk, par tām ir pieejamas daudzas tiešsaistes publikācijas. Varat apskatīt, piemēram,  http://www.allaboutcookies.org

9. Mijiedarbība ar sociālajiem tīkliem

Rūpes par klientiem un palīdzība caur sociālajiem tīkliem

 

Jūs varat sazināties ar LänsiAuto Drive Oy , arī izmantojot mūsu sociālo tīklu kanālus. Piemēram, ja nosūtāt mums ziņojumu vai publicējat kaut ko mūsu sociālo tīklu kanālos, mēs varam izmantot jūsu ziņojumā vai ierakstā iekļauto informāciju, lai sazinātos ar jums par attiecīgo jautājumu, ar kuru vēršaties pie mums caur sociālo tīklu kanālu. Lai nodrošinātu jūsu pieprasīto palīdzību, mēs varam lūgt jums ar tieša vai privāta ziņojuma starpniecību sniegt papildu informāciju, piemēram, problēmas izklāstu, vārdu, e-pasta adresi, TIN, tālruņa numuru, atrašanās vietu (pilsētu/valsti) un/vai automobiļa zīmolu, modeli un ražošanas gadu. Jūsu sniegtā informācija netiks izmantota tiešās tirgvedības nolūkos. Tirgus izpēte pakalpojuma vai produkta uzlabošanas nolūkos tiks veikta, tikai pamatojoties uz apkopotajiem (anonīmiem) datiem.

 

Ņemiet vērā, ka ierakstā vai ziņojumā nevajadzētu iekļaut sensitīvu informāciju (piemēram, informāciju par rasi vai etnisko izcelsmi, politiskos uzskatus, reliģisko vai filozofisko pārliecību vai ar veselības stāvokli saistītus jautājumus). Atcerieties, ka publiskos sociālajos tīklos publicēto informāciju var izlasīt ikviens.

 

Saites uz sociālajiem tīkliem / sociālo tīklu spraudņi.

 

Mūsu tīmekļa vietnē ir saites uz sociālajiem tīkliem.

Lai aizsargātu jūsu personas datus, kad apmeklējat mūsu tīmekļa vietni, mēs neizmantojam sociālo tīklu spraudņus. Tā vietā tīmekļa vietnē ir iegultas HTML saites, ļaujot viegli veikt kopīgošanu sociālo tīklu platformās. Saites iegulšana novērš tiešu savienojumu ar dažādiem sociālo tīklu serveriem, kad no mūsu tīmekļa vietnes tiek atvērta lapa. Nospiežot uz kādu no pogām, tiek atvērts pārlūka logs, un lietotājs tiek novirzīts uz attiecīgā pakalpojuma sniedzēja tīmekļa vietni, kurā (pēc pierakstīšanās), piemēram, var izmantot pogas “Patīk” vai “Kopīgot”.

 

Lai iegūtu plašāku informāciju par datu apstrādes mērķi un apjomu, kā arī tālāku jūsu personas datu izmantošanu, ko veid pakalpojumu sniedzējs un kas notiek attiecīgajās tīmekļa vietnēs, kā arī par savām tiesībām un iespējamajiem iestatījumiem nolūkā aizsargāt savu privātumu, lūdzu, skatīt attiecīgā pakalpojuma sniedzēja sniegto informāciju par datu aizsardzību.

 

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Twitter: https://twitter.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

  10. Jūsu tiesības

Kā datu subjektam jums ir tiesības piekļūt, veikt labojumus, dzēst (tikt aizmirstam), ierobežot apstrādi, tiesības uz datu mobilitāti, tiesības iebilst pret ar jums saistīto datu apstrādi saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. punkta e) vai f) apakšpunktu vai, ja personas dati tiek apstrādāti tiešā mārketinga nolūkos, saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem.

 

Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu iepriekš minētās tiesības ierobežo tiesību akti un mums tās var būt jāievēro tikai noteiktos apstākļos.

 

Ja vēlaties izmantot iepriekš minētās tiesības, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi vai rakstiet vēstuli uz šādu adresi: LänsiAuto Drive Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomi

 

Jūsu personas datus jebkurā laikā varam atjaunināt (piemēram, nomainīt jūsu adresi) mēs kā atbildīgs pārzinis.

Lai izmantotu savas tiesības iesniegt sūdzību (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 77. pants), sazinieties ar Datu valsts inspekciju, Blaumaņa iela 11/13-11, Rīga, LV-1011, http://www.dvi.gov.lv/lv/.

 

Tiesības atsaukt piekrišanu

 

Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu (lai to izdarītu, sazinieties ar mums pa e-pastu asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi vai rakstiet vēstuli uz šādu adresi: LänsiAuto Drive Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomi). Piekrišanas atsaukšana neietekmēs datu apstrādes likumību, pamatojoties uz piekrišanu pirms tās atsaukšanas.

 

 

11. Privātuma politikas izmaiņas

Visas privātuma politikas izmaiņas tiks publicētas šajā tīmekļa vietnē. Tādēļ jums tā būtu laiku pa laikam jāpārskata, lai pārliecinātos par iespējamām izmaiņām.

12. Saziņa ar mums

LänsiAuto Drive Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomi

e-pasts: asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi

tālr.: +358 9 615 881

 

Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Vācija, tālrunis: +49 (0)6142 - 911 9800, e-pasts: kontakt@opel-infoservice.de, Mihaēls Lohšellers [Michael Lohscheller] (priekšsēdētājs), Remī Žirardons [Rémi Girardon], Pēters C. Kīsperts [Peter C. Küspert], Kristians Millers [Christian Müller], Filipe de Rovira [Philippe de Rovira]

 

Ja jums ir jautājumi mūsu datu aizsardzības speciālistiem, lūdzu sūtiet e-pastu uz

asiakaspalvelu.opel@lansiauto.fi

 

Versija: 2018. gada decembris

 

Lai iegūtu pilnīgu informāciju par mūsu uzņēmumu, lūdzam skatīt mūsu juridisko paziņojumu.